Main content

DermaWizard app zelfdiagnose

voor android en iphone

Dermatoloog Dick van Gerwen heeft een app ontwikkeld die antwoorden biedt op vragen over huidproblemen. ‘dermaWizard’ is een uniek zoeksysteem met betrouwbare informatie over en foto’s van alle mogelijke huidziekten.
Daarvan is nu een gratis online versie te gebruiken via deze link: ga naar dermawizard
Let op: de HTML versie werkt het best op mobiele apparaten, op PC kan er hier en daar een hapering optreden. U kunt ook de app downloaden via appstore of playstore.

dermaTeam goede controle

De via de app stores van Google en Apple te downloaden app leidt in een aantal stappen naar een mogelijke diagnose, uitgaande van de huidklachten. Tekst en beeld bieden vervolgens meer informatie over de aandoening en via links kan men zorgvuldig geselecteerde informatiesites raadplegen voor zowel patiënten als professionals. Op die manier kunnen diverse foto’s van huidziekten worden bekeken en vergeleken.

Een A tot en met Z-register geeft toegang tot betrouwbare Nederlands en Engelstalige informatie over diverse huidaandoeningen.

Voor mensen met huidproblemen

dermaWizard is ontwikkeld voor mensen met huidproblemen, maar is als zoeksysteem, diagnosehulp, plaatjesboek en naslagwerk ook heel handig voor huisartsen en dermatologen (in opleiding), co-assistenten, huidtherapeuten en andere zorgprofessionals die te maken hebben met patiënten met huidproblemen.

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.