Main content

Cosmetische behandelingen van de huid

maak kennis met dermaTeam Huid en Laser

DermaTeam Huid en Laser is opgericht door dermatologen in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot de grootste en modernste laserkliniek van Nederland. Onze gespecialiseerde dermatologen houden aparte spreekuren voor cosmetische dermatologie. De rimpelbehandelingen met CO2 fractional laser, Botox en filling worden door de dermatologen zelf gedaan, zodat u altijd kunt vertrouwen op de meest deskundige behandeling voor uw huid.

dermaTeam huidverjonging

Aanvulling op de polikliniek voor dermatologie

In de laserklinieken worden diverse huidtherapeutische en cosmetische behandelingsmogelijkheden geboden, vaak als aanvulling op de dermatologische behandelingen op de polikliniek. In de kliniek wordt alleen gewerkt met de allerbeste apparatuur, die de zekerheid geven dat iedereen onder de meest optimale omstandigheden wordt behandeld.

Cosmetische laserbehandelingen

U kunt terecht voor laserbehandelingen voor overbeharing, couperose en andere vaatafwijkingen, pigmentafwijkingen en tatoeageverwijdering. Tevens is er de laserbehandeling voor acne littekens en rimpels met de meest krachtige CO2 Fractional Laser en de unieke Ulthera ultrageluid behqndleing voor skin tightening. Wij hebben tevens de beschikking over de allerbeste langgepulsde Yag-laser voor de behandeling van hinderlijke kleine roodblauwe adertjes (gesprongen vaatjes) op de benen.

Botox behandelingen en filling van rimpels

Om de rimpelbehandeling compleet te maken worden door de dermatologen op deskundige en betrouwbare wijze botox behandelingen verricht.
Opvullen van rimpels kan ook met het veilige Restylane (hyaluronzuur).

Overmatig zweten (hyperhidrosis)

Tegen overmatig zweten in de oksels beschikken wij als enig ein zuid-west Nederland over de zeer effectieve Miradry behandeling.
Ook Botox tegen zweten is mogelijk

Huidtherapie

Onze huidtherapeuten bieden tevens acnebehandelingen, camouflage, manuele lymfedrainage en litteken behandelingen .

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.