Main content

Cosmetische behandelingen van de huid

DermaTeam Cosmetic heeft een eigen website: dermateamcosmetic.nl

DermaTeam Cosmetic is opgericht door de dermatologen van Bravis ziekenhuis in 2000 en heeft in de loop der jaren een grote faam opgebouwd in heel Nederland.
U kunt er terecht voor diverse cosmetische dermatologische behandelingen, zoals Botox en Filling, laserbehandelingen en ook voor huidtherapie, als aanvulling op de dermatologische behandelingen.

De rimpelbehandelingen met CO2 fractional laser, Botox en filling worden door de dermatologen zelf gedaan, zodat u de zekerheid hebt dat u op de meest deskundige wijze wordt behandeld.

Aleen het beste is goed genoeg voor uw huid!

dermaTeam huidverjonging

Aanvulling op de polikliniek voor dermatologie

In de klinieken van dermaTeam Cosmetic worden diverse huidtherapeutische en cosmetische behandelingsmogelijkheden geboden, vaak als aanvulling op de dermatologische behandelingen op de polikliniek. In de kliniek wordt alleen gewerkt door dermatologen en erkende huidtherpaeuten en met de allerbeste apparatuur. Dat geeft de zekerheid dat iedereen onder de meest optimale omstandigheden wordt behandeld.

Cosmetische laserbehandelingen

U kunt terecht voor laserbehandelingen voor overbeharing, couperose en andere vaatafwijkingen, pigmentafwijkingen en tatoeageverwijdering.
Tevens is er de laserbehandeling voor acne littekens en rimpels met de meest krachtige CO2 Fractional Laser.

Voor de behandeling van cosmetische storende spatadertjes (gesprongen vaatjes) op de benen kunt u op zeer deskundige wijze worden behandeld met (foam)sclerotherapie of met de moderne long-pulsed YAG-laser.

Botox behandelingen en filling van rimpels

Om de rimpelbehandeling compleet te maken worden door de dermatologen op deskundige en betrouwbare wijze botox behandelingen verricht.
Voor het opvullen van rimpels (filling) werken de dermatologen met het veilige Stylage en Juvederm (hyaluronzuur).

Overmatig zweten (hyperhidrosis)

Tegen overmatig zweten in de oksels beschikken wij als enig ein zuid-west Nederland over de zeer effectieve Miradry behandeling.
Ook Botox tegen zweten is mogelijk

Huidtherapie

Onze huidtherapeuten bieden tevens acnebehandelingen, camouflage, manuele lymfedrainage en litteken behandelingen .

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.