Main content

dermaTeam Huid en Laser

De dermaTeam huid- en laserklinieken vindt u in Bergen op Zoom en Middelburg

Team Huid en Laser

Cosmetische behandelingen

dermaTeam Huid en Laser is opgericht door dermatologen en is uitgegroeid tot een van de grootste en modernste laserklinieken van Nederland. De hoofdvestiging bevindt zich in Bergen op Zoom in het Klein Arsenaal en er is een nevenvestiging bij polikliniek DermaTeam Middelburg. Soms worden behandelingen ook uitgevoerd op de polikliniek in het Bravis ziekenhuis. Hierover zijn goede afspraken gemaakt. Bij dermaTeam werken alleen BIG-geregistreerde huidtherapeuten en dermatologen.

Aanvulling op de polikliniek voor dermatologie

Bij dermaTeam Huid en Laser worden diverse huidtherapeutische en cosmetische behandelingen geboden, vaak als aanvulling op de dermatologische behandelingen op de polikliniek. Huidtherapie, zoals oedeemtherapie en acnebehandelingen, wordt vaak vergoed vanuit de aanvullende of basisverzekering. Bij cosmetische behandelingen gaat het meestal om niet-vergoede zorg, zoals het verwijderen van storende moedervlekken, het behandelen van ouderdomsvlekken en het weghalen van steelwratjes. Overbeharing in het gezicht wordt daarentegen vaak wel vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Uw verzekeraar kan u vertellen of uw (aanvullende) verzekering de behandeling vergoedt.

Cosmetische laserbehandelingen

U kunt bij dermaTeam terecht voor laserbehandelingen voor overbeharing (Vectus®), couperose en andere vaatafwijkingen (Pulsed Dye-laser en Nd-YAG laser), pigmentafwijkingen en tatoeageverwijdering (Ruby-laser). Voor huidverjonging zijn er Fractional Laser, CO2-Fractional Laser en Ultherapie®. Laserbehandelingen worden doorgaans door de huidtherapeuten uitgevoerd en Ultherapie® door een aantal dermatologen. CO2-Fractional Laser wordt door zowel dermatoloog als huidtherapeuten uitgevoerd.

Rimpelbehandelingen

Om de mogelijkheden van rimpelbehandelingen compleet te maken, voeren een aantal van onze dermatologen deskundige en betrouwbare wijze behandelingen met botuline toxine (botox) en hyaluronzuurbehandelingen uit. Zij werken daarbij alleen met betrouwbare en bewezen veilige producten

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.