Main content

nieuwe dermatologen

nieuws: woensdag 20/05/2020 om 10:05 uur

Per 1 juni start Esther Burkink als onze nieuwe dermatoloog. Zij zal spreekuur houden in Bravis Bergen op Zoom en dermaTeam Middelburg.
Sinds 1 april werkt Dr. Ewout Baerveld in Bravis Bergen op Zoom en bij dermateam Zierikzee.

Drs. Esther Burkink is gespecialiseerd tot dermatoloog in het Maastricht Universitair Medisch Centrum en in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Ze is allround dermatoloog met bijzondere interesse in de behandeling(en) van verschillende typen huidkanker. Ze heeft de aantekening Mohs micrografische chirurgie, een specifieke chirurgische methode om huidkanker te behandelen, en zal dat ook voor dermaTeam gaan doen samen met onze andere Mohs dermatologen.

Sinds 1 april werkt Dr. Ewout Baerveld als dermatologo in Bravis Ziekenhuis bergen op Zoom, en hij houdt ook spreekuur in Zierikzee. Dr. Baerveldt is sinds 2020 verbonden als dermatoloog aan het Bravis Ziekenhuis. Na zijn opleiding geneeskunde in het UMCG specialiseerde hij zich tot dermatoloog in het Erasmus MC. In 2013 promoveerde Dr. Baerveldt bij de afdelingen Immunologie en Dermatologie van het Erasmus MC op het onderwerp psoriasis.