Main content

vacature huidtherapeute dermaTeam Bergen op Zoom

nieuws: woensdag 10/10/2018 om 20:44 uur

Voor onze prachtige locatie in het Arsenaal in het centrum van Bergen op Zoom, zijn we op zoek naar een huidtherapeute voor 16 uur. Als huidtherapeute voer je zelfstandig uiteenlopende laserbehandelingen, acnebehandelingen en overige cosmetische huidbehandelingen uit.

Omgeving:
dermaTeam Huid en Laser is opgericht door dermatologen in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een grote en moderne kliniek. Onze gespecialiseerde dermatologen houden aparte spreekuren voor cosmetische dermatologie. De Huid en Laser kliniek is onderdeel van de holding dermaTeam, waarin de dermatologen verzekerde zorg leveren in de locaties van het Bravis ziekenhuis en in de locaties van de zelfstandige behandelkliniek.

Functie informatie:
Voor onze prachtige locatie in het Arsenaal in het centrum van Bergen op Zoom, zijn we op zoek naar een huidtherapeute voor 16 uur. Als huidtherapeute voer je zelfstandig uiteenlopende laserbehandelingen, acnebehandelingen en overige cosmetische huidbehandelingen uit. Je bent een proactieve, enthousiaste kandidaat met goede communicatieve vaardigheden. Tevens ben je bereid om een avondspreekuur te draaien.

Functie eisen:
Als kandidaat dien je te beschikken over: Een diploma huidtherapie opleiding (HBO); Een BIG registratie; Een AGB code; Een lidmaatschap van de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten; Inschrijving in het kwaliteitsregister; Minimaal 2 jaar werkervaring en ervaring met laser behandeling; Het beheersen van alle huidtherapeutische behandelingen en heeft affiniteit met cosmetische huidzorg. Arbeidsvoorwaarden: Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Heb je interesse? Reageer dan vóór 23 oktober. Stuur je motivatie en cv naar huidlaser@dermateam.nl t.a.v. René van Loon

dermaTeam huid en laser Dubbelstraat 90 4611GM Bergen op Zoom 0164-263822 www.dermateam.nl