Main content

Drs. José Schroijen

Drs. José Schroijen is opgeleid tot dermatoloog in Nijmegen in het Universitair Medisch centrum St. Radboud, en werkt sinds 2007 als dermatoloog in het Bravis Ziekenhuis (voorheen Lievensberg Ziekenhuis) in bergen op Zoom. Tevens is ze werkzaam op de locaties Middelburg en Goes.

jose schroijen21

Zij is algemeen dermatoloog en zij heeft als aandachtsgebied vulvaire en perianale afwijkingen, flebologie en systeemziekten.

In 2008 heeft zij samen met collega Marja Noordam, gynaecoloog, een eigen vulva spreekuur opgericht. Daarnaast start ze per 1 september as. met een gespecialiseerd proctologiespreekuur samen met de afdeling chirurgie te Bergen op Zoom.

Zij staat ingeschreven in het BIG-register onder nummer 9048912501 (artsen, dermatologie en venereologie).

Andere dermatologen van dermaTeam

Dick van Gerwen

Dr. Dick van Gerwen

Dr. Dick van Gerwen is sinds 1996 als dermatoloog verbonden aan het Bravis Ziekenhuis (voorheen Lievensberg) te Bergen op Zoom. Vanaf 25 juni 2018 is hij ook werkzaam in Goes, niet meer op onze vestiging in Middelburg. Hij heeft vele jaren ervaring met alle mogelijke vormen van huidproblemen en - ziekten.

Meer over mij

Sarah Konijn-den Hengst

Drs. Sarah den Hengst

Drs. Sarah den Hengst volgde de opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam tot eind 2007. Hierna was zij 3,5 jaar werkzaam als dermatoloog in het Havenziekenhuis in Rotterdam, alwaar ze veel ervaring opdeed in tropische huidziekten en huidproblemen bij de donkere huid. Zij is geregistreerd Mohs chirurg voor deze specifieke behandeling van huidkanker.

Meer over mij

Milan Tjioe

Dr. Milan Tjioe

Dr. Milan Tjioe is sinds 2009 als dermatoloog verbonden aan het Bravis Ziekenhuis (voorheen Lievensberg) te Bergen op Zoom. Hij specialiseerde in de dermatologie in Nijmegen (Universitair Medisch Centrum St Radboud) en promoveerde in 2003, na wetenschappelijk onderzoek naar de schadelijke effecten van ultraviolette straling (UV licht) en naar het verbeteren van lichttherapie voor de behandeling van vitiligo.

Meer over mij

Werner Habets

Dr. Werner Habets

Dr. Werner Habets is sinds 1987 dermatoloog, waarvan tot 1988 als junior staflid verbonden aan de afdeling Dermatologie van het Academisch ziekenhuis te Rotterdam en van 1988 tot 1september 2011 als dermatoloog aan het Admiraal de Ruyterziekenhuis te Vlissingen. Vanaf 1 september 2011 is hij werkzaam in het dermaTeam op de lokatie Middelburg en Zierikzee.

Meer over mij

delange

Drs. Jonah de Lange

Drs. Jonah de Lange is sinds april 2017 werkzaam binnen DermaTeam, voornamelijk op de locaties van het Bravis ziekenhuis (Roosendaal, Bergen op Zoom en Oudenbosch). Hij specialiseerde zich tot dermatoloog in het Radboud UMC te Nijmegen.

Meer over mij

roodbergen

Drs. Sofie Roodbergen

Drs. Sofie Roodbergen volgde de opleiding tot dermatoloog in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam waar zij de opleiding in 2016 voltooide. Zij is algemeen dermatoloog met speciale interesse in de behandeling van huidkanker en spataderen

Meer over mij

Annemie Galimont-Collen

Dr. Annemie Galimont-Collen

Dr. Annemie Galimont-Collen volgde tot mei 2007 de opleiding tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum, na een promotieonderzoek op bloedvatvorming bij wonden bij TNO Leiden en TRI in Londen.

Meer over mij

Annemieke Huibregtse

Drs. Annemieke Huibregtse

Drs. Annemieke Huibregtse volgde de opleiding tot dermatoloog in het Leids Universiteir Medisch Centrum. Sinds 2014 is zij werkzaam bij dermaTeam in Zeeland, waar zij is geboren en getogen. Zij beoefent de dermatologie in de volle breedte en heeft recent de opleiding tot Mohs-chirurg succesvol afgerond.

Meer over mij

Lidwine van der Spek-Keijser

Drs. Lidwine van der Spek-Keijser

Drs. Lidwine van der Spek-Keijser is sinds 1996 dermatoloog. Alvorens zij aan de artsenstudie kon beginnen heeft ze 2 jaar de opleiding voor verpleegkundige gevolgd in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en na haar artsexamen in Leiden een jaar gewerkt als arts assistent in de algemene chirurgie (voormalig Leijenburg Ziekenhuis te Den Haag).

Meer over mij

Henja van Baar

Dr. Henja van Baar

Dr. Henja van Baar is opgeleid tot dermatoloog in Nijmegen in het Universitair Medisch centrum St Radboud en werkt sinds 1994 als dermatoloog in het Bravis Ziekenhuis (voorheen Franciscus Ziekenhuis) Roosendaal.

Meer over mij

Errol Prens

Prof. Errol Prens

Professor Prens is naast algemeen dermatoloog bij dermaTeam ook als hoogleraar verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met als aandachtsgebied experimentele dermatologie, immunologie, hidradenitis en Mohs chirurgie voor huidkanker.

Meer over mij

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.