Main content

Nikki Bentvelzen

Nikki Bentvelzen is vanaf maart 2011 werkzaam bij dermaTeam Huid- & Laserkliniek (voorheen Lievensberg) Bergen op Zoom.

Nikki Bentvelzen1

In 2009 heeft ze haar opleiding tot huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht afgerond en heeft daarna ervaring opgedaan op het gebied van laser- en andere huidtherapeutische behandelingen. Ze is BIG geregistreerd en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten.

Nikki: Ik heb veel plezier in mijn werk mede door de goede samenwerking met de dermatologen en mijn collega huidtherapeuten. Huidproblemen kunnen je leven beïnvloeden, door deze te kunnen verhelpen of verminderen kan ik ervoor zorgen dat mensen zich niet meer schamen en zich goed voelen. Dat is het belangrijkste!

Onze andere huidtherapeuten

Ilze Kasse

Ilze Kasse

Ilze Kasse is sinds 2007 afgestudeerd als huidtherapeut aan de hoge school van Utrecht. Sindsdien werkte zij voor vast bij de dermaTeam Huid- & Laserklinieken.

Ilze Kasse

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.