Main content

Contact

U kunt via onderstaand contactformulier een aanvraag voor een afspraak indienen. U kunt daarbij zelf aangeven bijvoorbeeld welk tijdstip en dag(en) u het meeste schikt, welke arts of huidtherapeut uw voorkeur heeft, of dat u eventueel voor een gespecialiseerd spreekuur wil komen. (zie expertisecentra) Graag alle vakken invullen.

U kunt dit formulier ook gebruiken om algemene vragen stellen over de poliklinieken, cosmetische behandelingen bij dermaTeam Cosmetic of huidtherapie. Voor medisch inhoudelijke vragen en adviezen is dit formulier niet bedoeld.

U kunt natuurlijk ook gewoon bellen voor het maken van een afspraak. Onze polikliniek in Zeeland is van 08.00 uur ’s ochtends tot 13.00 uur ‘s middags bereikbaar. Hierna zijn wij tot 17.00 uur alleen bereikbaar voor spoedgevallen en intercollegiaal overleg.

*alle velden zijn verplicht

De door ons verzamelde persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Dit in overeenstemming met de eisen die de privacywetgeving hieraan stelt. Lees meer in onze privacy statement.

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.