Main content

MijndermaTeam

Veilig toegang tot uw persoonlijk digitaal patiëntendossier

Regelt u uw zaken graag digitaal? Dan kunt u nu ook zelf op een veilige manier uw afspraken wijzigen en uw gegevens inzien via uw persoonlijke pagina’s op MijndermaTeam. DermaTeam is organisatorisch verbonden aan het Bravis Ziekenhuis onder de Bravis Zorg B.V. als Dermatologisch Centrum Zuid West Nederland BV. Het patiëntenportaal, inclusief uw medisch dossier van dermaTeam worden dan ook opgeslagen in de systemen van het Bravis Ziekenhuis, daarom wordt u doorgelinkt naar MijnBravis.nl.

mijndermateam

Inloggen op mijndermaTeam

>> Inloggen op MijndermaTeam met DigiD

 • Afspraken inzien
  U kunt alle afspraken die u bij de poliklinieken van dermaTeam heeft inzien. Ook vindt u er afspraken die u in het verleden had.
 • Afspraken verplaatsen of annuleren
  Geplande afspraken bij de polikliniek Dermatologie kunt u verplaatsen of annuleren.
 • Wijzigingen doorgeven
  Kloppen uw persoonlijke gegevens niet, dan kunt u dit doorgeven. Een verandering van apotheek, gewijzigd e-mailadres of mobiel telefoonnummer kunt u direct zelf aanpassen via MijndermaTeam.
 • Vragenlijsten invullen
  U kunt een vragenlijst voor een operatie (pre-operatieve screening) of voor een afspraak op de PAAZ invullen.

Wat heeft u nodig?

Om veilig in te loggen gebruikt u een geldig DigiD met sms-functie. Daarvoor heeft u een mobiele telefoon nodig. Heeft u nog geen DigiD? Of heeft u wel een DigiD maar zonder sms-functie? Dan kunt u die aanvragen via www.digid.nl.

Zo opent u MijndermaTeam

Het inloggen op uw persoonlijke pagina's gaat als volgt:

 • Klik op Inloggen op MijndermaTeam met DigiD.
 • Klik vervolgens op 'Inloggen' naast het logo van DigiD. U komt dan op de website van DigiD.
 • Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in. U ontvangt dan direct een inlogcode per sms op uw mobiele telefoon.
 • Vul uw inlogcode in. U komt nu op uw persoonlijke pagina.
 • Klik vervolgens op een onderdeel van uw persoonlijke pagina en volg de aanwijzingen.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over MijndermaTeam en u vindt ze niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact op de medewerkers van het Patiënten Service Bureau via tel. 088 - 70 67 795 of via e-mail: mijnbravis@bravis.nl.

U vindt het Patiënten Service Bureau in het Bravis Ziekenhuis:

 • Locatie Roosendaal:
  begane grond, route 94.
 • Locatie Bergen op Zoom:
  begane grond, links na de ingang van de polikliniek

Veiligheid voorop

Wij vinden het belangrijk dat uw gegevens goed zijn beveiligd. U kunt bijvoorbeeld alleen bij uw persoonlijk dossier door in te loggen met uw eigen DigiD, met een extra controle via een sms-code.

DigiD staat voor Digitale Identiteit. Met uw DigiD logt u in op websites van de overheid en in de zorg. Uw DigiD bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord die u allebei zelf kiest. Uw DigiD is 3 jaar geldig nadat u deze voor het laatst heeft gebruikt.

Let op: uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn strikt persoonlijk. Bescherm deze gegevens daarom goed en voorkom dat anderen er misbruik van maken. Niemand mag u vragen om uw gebruikersnaam, wachtwoord of activeringscode. Niet per e-mail, telefoon of op welke manier dan ook.

Wees alert op valse e-mails van DigiD of Belastingdienst

Criminelen proberen achter uw DigiD te komen. Zij sturen e-mails die leiden naar valse websites van DigiD of de Belastingdienst. Klik niet op links in deze e-mails en gooi ze weg. Vul nooit uw DigiD gegevens in als u niet zeker weet of u op de echte DigiD inlogpagina bent. Controleer of het adres daarvan begint met https://www.digid.nl. Meer informatie vindt u op www.digid.nl

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.