Main content

Filling (hyaluronzuur)

Filling met hyaluronzuur is de meest gebruikt antirimpelbehandeling (naast Botox). Het is een veilige behandeling, die geschikt is voor het opvullen van rimpels die zijn ontstaan door verslapping van de huid of door lokale druk (tijdens slapen). Wij gebruiken filling gels met de lichaamseigen stof Hyaluronzuur (Stylage en Juvederm). De hyaluronzuur is verwerkt in een gel die eenvoudig met een klein naaldje in de huid kan worden aangebracht. Er is in principe geen huidtest nodig, omdat het een lichaamseigen stof is treedt eigenlijk slechts zeer zelden een allergische reactie op. Naast de traditionele, eenvoudige filling van rimpels kan bij dermaTeam ook behandeld worden voor contourverbetering met de methode van MD-codes van Juvéderm. De filling en Botox wordt uitgevoerd door de dermatologen zelf, dat geeft de zekerheid dat u op deskundige wijze wordt geholpen.

Lees meer over filling met injectables op de website dermateamcosmetic.nl

Resultaat

Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar. In principe kunnen alle rimpels met deze techniek worden behandeld: kraaienpootjes, rimpels in de bovenlip, neus-mondplooi, plooien op wangen en kin. Het effect blijft 5-12 maanden aan. Met herhalingsbehandelingen kan het resultaat van de eerste behandeling eenvoudig op peil worden gehouden.

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.