Main content

Nieuws

 • Coronavirusnieuws

  25 februari 2021 om 9:15 uur

  Alle afspraken kunnen gewoon doorgaan. Door alle voorzorgsmaatregelen die we getroffen hebben, is de omgeving van dermaTeam veilig. Dit geldt ook voor huidtherapie en Laser in klein Arsenaal in Bergen op Zoom.

  Coronavirus

 • Mohs behandelingnieuws

  06 juni 2019 om 14:47 uur

  Patiënten uit Zeeland met huidkanker hoeven voor een Mohs behandeling niet meer naar Bergen op Zoom, Rotterdam of Belgie. Per 1 juni is het Mohscentrum van dermaTeam in Middelburg geopend.

  Mohs behandeling

 • dermaTeam opent Cosmetisch Spatadercentrumnieuws

  05 november 2018 om 10:54 uur

  De behandeling van cosmetisch storende spataderen, dmv inspuitingen, foam of lasertherapie, wordt niet vergoed, ook niet bij een aanvullende verzekering.
  Voor behandeling van cosmetische spataderen kan iedereen nu zonder verwijzing terecht bij dermateam Huid en Laser in het Klein Arsenaal in Bergen op Zoom of op de polikliniek van dermaTeam in Middelburg

  lees meer over het cosmetisch spatadercentrum van dermaTeam

  dermaTeam opent Cosmetisch Spatadercentrum

 • Wetenschappelijke studie naar eczeemnieuws

  16 oktober 2018 om 17:22 uur

  De research afsdeling van dermaTeam doet mee aan grote internationale studies naar de nieuwste medicijnen, o.a. tegen eczeem

  Wilt u als patient met eczeem meedoen aan een van deze wetenschappelijke studies?

  Indien u, of uw patiënt, interesse heeft of meer informatie wenst kunt u contact opnemen via e-mail: research@dermateam.nl.

  Lees meer over

  Wetenschappelijke studie naar eczeem

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.