Main content

Nieuws

 • Informatie avond over eczeem en allergie nieuws

  28 september 2017 om 14:36 uur

  Eczeem is één van de meest voorkomende huidaandoeningen. De ernst van de huidaandoening varieert: ongeveer 1 op de 5 jonge eczeempatiënten heeft ernstig eczeem. Dit heeft een grote invloed op de kwaliteit van leven. De jeuk kan bij ernstige vormen van eczeem ondraaglijk zijn.

  Wil je meer leren over eczeem en de behandeling? Wil je weten hoe je de vette crème en de hormooncrème moet gebruiken. Kom dan naar een van onze Smeer’m sessies.

  Informatie avond over eczeem en allergie

 • 2 nieuwe dermatologen bij dermaTeamnieuws

  21 april 2017 om 11:05 uur

  Door toenemend drukke werkzaamheden en door het vertrek van Kathe Noz, heeft dermaTeam 2 nieuwe dermatologen aangetrokken: Jonah de Lange en Sofie Roodbergen.

  meer over de nieuwe dermatologen

 • Studie Acnenieuws

  24 januari 2017 om 9:35 uur

  Dermateam research doet mee aan een klinisch wetenschappelijk onderzoek naar de werkzaamheid en veiligheid van een nieuw middel voor de behandeling van matig tot ernstig ontstoken acné.

  Meedoen?

 • Symposium i.v.m. 5-jarig bestaannieuws

  24 november 2016 om 13:23 uur
  Symposium 1

  Op dinsdag 22 november vierde DermaTeam Zeeland haar 5 jarig bestaan met een symposium in de prachtige Burgerzaal in het oude Stadhuis in Middelburg. Er was een goede opkomst en de zaal zat goed vol met voornamelijk huisartsen, enkele bedrijfsartsen en enkele medisch specialisten.

  Symposium i.v.m. 5-jarig bestaan

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.