Main content

Nieuws

 • 2 nieuwe dermatologen bij dermaTeamnieuws

  21 april 2017 om 11:05 uur

  Door toenemend drukke werkzaamheden en door het vertrek van Kathe Noz, heeft dermaTeam 2 nieuwe dermatologen aangetrokken: Jonah de Lange en Sofie Roodbergen.

  meer over de nieuwe dermatologen

 • Studie Acnenieuws

  24 januari 2017 om 9:35 uur

  Dermateam research doet mee aan een klinisch wetenschappelijk onderzoek naar de werkzaamheid en veiligheid van een nieuw middel voor de behandeling van matig tot ernstig ontstoken acné.

  Meedoen?

 • Symposium i.v.m. 5-jarig bestaannieuws

  24 november 2016 om 13:23 uur
  Symposium 1

  Op dinsdag 22 november vierde DermaTeam Zeeland haar 5 jarig bestaan met een symposium in de prachtige Burgerzaal in het oude Stadhuis in Middelburg. Er was een goede opkomst en de zaal zat goed vol met voornamelijk huisartsen, enkele bedrijfsartsen en enkele medisch specialisten.

  Symposium i.v.m. 5-jarig bestaan

 • Nieuwe ''Heel de Huid''nieuws

  24 oktober 2016 om 12:43 uur
  heeldehuid

  De nieuwe uitgave van Heel de Huid is uit.
  HEELdeHUID is een tijdschrift over de huid en huidziekten, niet alleen bedoeld voor patiënten en hun naasten, maar voor iedereen. Het blad wordt uitgegeven door de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie in samenwerking met de vereniging voor Huidtherapeuten en de Huidpatiëntenverenigingen.
  Download Heel de Huid september 2016

  Nieuwe ''Heel de Huid''

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.