Main content

Coronavirus

nieuws: donderdag 25/02/2021 om 9:15 uur

Alle afspraken kunnen gewoon doorgaan. Door alle voorzorgsmaatregelen die we getroffen hebben, is de omgeving van dermaTeam veilig. Dit geldt ook voor huidtherapie en Laser in klein Arsenaal in Bergen op Zoom.

De dermatologen bepalen of een afspraak op de polikliniek noodzakelijk is of dat uw afspraak telefonisch of via een webcamconsult gedaan kan worden.
Het aantal patiënten dat tegelijkertijd aanwezig is op onze polikliniek is verlaagd door het nemen van o.a. de volgende maatregelen:
• Triage verwijzingen.
• Indien mogelijk consulten telefonisch of met webcamconsult.

Gaat uw afspraak wel door?
Door alle voorzorgsmaatregelen die we getroffen hebben, is de omgeving van dermaTeam veilig en zijn we weer volledig open volgens de nieuwe richtlijnen. Met elkaar houden we ons goed aan alle regels. Zo kunnen we u veilige en verantwoorde zorg bieden. Wilt u zo dicht mogelijk tegen het tijdstip van uw afspraak komen?

Heeft u klachten?
Heeft u verkoudheidsklachten (hoesten of benauwdheid) al dan niet met koorts? Neemt u dan uiterlijk een dag voor uw afspraak telefonisch contact met ons op. We bekijken dan samen met u of uw afspraak door kan gaan of dat we uw afspraak verzetten.

Begeleiding
Wij willen u vragen zoveel mogelijk alleen naar onze polikliniek te komen. Tijdens uw afspraak kunt u eventueel iemand via de telefoon mee laten luisteren. Mocht u een begeleider nodig hebben, dan verzoeken we deze buiten of in de auto te wachten. Is deze persoon verkouden (hoesten of benauwdheidklachten), wilt u dan iemand anders vragen u naar ons te begeleiden? Als u door omstandigheden echt niet alleen kunt komen, neemt u dan contact met ons op.

Het gebruik van mondneusmaskers
DermaTeam volgt het advies van de overheid. Per 1 december 2020 is het dragen van een mondneusmasker verplicht in de publieke ruimtes. Komt u naar dermaTeam, brengt u dan uw eigen mondkapje mee. Indien nodig krijgt u bij binnenkomst een mondneusmasker van ons aangereikt. Wij verzoeken u dringend het mondneusmasker tijdens uw gehele verblijf binnen dermaTeam te dragen, totdat een medewerker u andere instructies geeft.

Getroffen maatregelen op de polikliniek
• Bij binnenkomst vragen wij u de handen te desinfecteren.
• De wachtkamers zijn ingericht met 1,5 meter afstand tussen de zitplaatsen.
• Het aantal consulten wordt gepland rekening houdend met de beschikbare ruimte in de wachtkamer.

Helaas is onze wachttijd opgelopen door alle uitgestelde zorg. Wij hopen op uw begrip.