Main content

Dr. Ella van der Voort

Dr. Ella van der Voort volgde haar opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum. Tijdens haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in psoriasis en daarnaast in de oncologie (huidkanker) en dermatochirurgie. Zij heeft ook de aantekening *Mohs micrografische chirurgie * (speciale manier van behandeling van huidkanker)

Dr. van der Voort1

In 2017 is zij gepromoveerd op haar promotieonderzoek over psoriasis en de relatie met leverziekten aan het Erasmus Medisch Centrum. Zij is algemeen dermatoloog met als speciale interesse en aandachtsgebieden inflammatoire dermatosen (o.a. psoriasis), flebologie (spataderen) en de kinderdermatologie.
Van 2015 ttot 2019 was zij werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis. BIG registratie: 59909342401 (artsen, dermatologie en venereologie).

Andere dermatologen van dermaTeam

Henja van Baar

Dr. Henja van Baar

Dr. Henja van Baar is opgeleid tot dermatoloog in Nijmegen in het Universitair Medisch centrum St Radboud en werkt sinds 1994 als dermatoloog in het Bravis Ziekenhuis (voorheen Franciscus Ziekenhuis) Roosendaal.

Meer over mij

Burkink

Drs. Esther Burkink

Sinds 1 juni 2020 is zij werkzaam binnen dermaTeam, op locatie Bergen op Zoom in het Bravis Ziekenhuis en op de Polikliniiek van dermaTeam in Middelburg.

Meer over mij

Annemie Galimont-Collen

Dr. Annemie Galimont-Collen

Dr. Annemie Galimont-Collen volgde tot mei 2007 de opleiding tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum, na een promotieonderzoek op bloedvatvorming bij wonden bij TNO Leiden en TRI in Londen.

Meer over mij

Dick van Gerwen

Dr. Dick van Gerwen

Dr. Dick van Gerwen is sinds 1996 als dermatoloog verbonden aan het Bravis Ziekenhuis (voorheen Lievensberg) te Bergen op Zoom. Vanaf 25 juni 2018 is hij ook werkzaam in Goes en weer terug in Middelburg. Hij heeft vele jaren ervaring met alle mogelijke vormen van huidproblemen en - ziekten.

Meer over mij

Dr. Meelad Habib

Dr. Meelad Habib

Dr. Meelad Habib specialiseerde zich tot allround dermatoloog aan het Leids Universitair Medisch Centrum en heeft twee aandachtsgebieden: auto-immuun huidziekten en de cosmetische huid en -spataderzorg. Binnen Dermateam werkt hij op locatie Bravis Ziekenhuis, op de locatie Middelburg en als cosmetisch dermatoloog bij Dermateam Cosmetic in het Klein Arsenaal in Bergen op Zoom en in Middelburg.

Meer over mij

DH

Drs. Sarah den Hengst

Drs. Sarah den Hengst volgde de opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam tot eind 2007. Hierna was zij 3,5 jaar werkzaam als dermatoloog in het Havenziekenhuis in Rotterdam, alwaar ze veel ervaring opdeed in tropische huidziekten en huidproblemen bij de donkere huid. Zij heeft de aantekening Mohs micrografische chirurgie voor deze specifieke behandeling van huidkanker.

Meer over mij

Annemieke Huibregtse

Drs. Annemieke Huibregtse

Drs. Annemieke Huibregtse volgde de opleiding tot dermatoloog in het Leids Universiteir Medisch Centrum. Sinds 2014 is zij werkzaam bij dermaTeam in Zeeland, waar zij is geboren en getogen. Zij beoefent de dermatologie in de volle breedte, inculsief spataderen, en heeft recent de opleiding Mohs micrografische chirurgie succesvol afgerond.

Meer over mij

delange

Drs. Jonah de Lange

Drs. Jonah de Lange is sinds april 2017 werkzaam binnen DermaTeam, voornamelijk op de locaties van het Bravis ziekenhuis (Roosendaal, Bergen op Zoom en Oudenbosch). Hij specialiseerde zich tot dermatoloog in het Radboud UMC te Nijmegen.

Meer over mij

roodbergen

Drs. Sofie Roodbergen

Drs. Sofie Roodbergen volgde de opleiding tot dermatoloog in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam waar zij de opleiding in 2016 voltooide. Zij is algemeen dermatoloog met speciale interesse in de behandeling van huidkanker en spataderen

Meer over mij

Lidwine van der Spek-Keijser

Drs. Lidwine van der Spek-Keijser

Drs. Lidwine van der Spek-Keijser is sinds 1996 dermatoloog. Alvorens zij aan de artsenstudie kon beginnen heeft ze 2 jaar de opleiding voor verpleegkundige gevolgd in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en na haar artsexamen in Leiden een jaar gewerkt als arts assistent in de algemene chirurgie (voormalig Leijenburg Ziekenhuis te Den Haag).

Meer over mij

Milan Tjioe

Dr. Milan Tjioe

Dr. Milan Tjioe is sinds 2009 als dermatoloog verbonden aan het Bravis Ziekenhuis (voorheen Lievensberg) te Bergen op Zoom. Hij specialiseerde in de dermatologie in Nijmegen (Universitair Medisch Centrum St Radboud) en promoveerde in 2003, na wetenschappelijk onderzoek naar de schadelijke effecten van ultraviolette straling (UV licht) en naar het verbeteren van lichttherapie voor de behandeling van vitiligo.

Meer over mij

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.