Main content

Dr. Meelad Habib

Dr. Meelad Habib specialiseerde zich tot allround dermatoloog aan het Leids Universitair Medisch Centrum en heeft twee aandachtsgebieden: auto-immuun huidziekten en de cosmetische huid en -spataderzorg. Binnen Dermateam werkt hij op locatie Bravis Ziekenhuis, op de locatie Middelburg en als cosmetisch dermatoloog bij Dermateam Cosmetic in Middelburg.

Dr. Meelad Habib1

Dr. Habib promoveerde in 2014 binnen de inwendige geneeskunde, sectie Nefrologie en Transplantatie, van het Erasmus Medisch Centrum. In 2015 rondde hij zijn studie geneeskunde af en behaalde hij een tweede mastergraad binnen Health Sciences, specialisatie in klinische epidemiologie (Erasmus Universiteit Rotterdam). Theoretische en praktische ervaring deed dr Habib zowel nationaal als internationaal op: in Zuid-Afrika, Engeland (Cambridge Universiteit) en de Verenigde Staten (Harvard Universiteit). In 2015 en 2019 verdiepte hij zijn klinische expertise op de afdeling dermatologie van het Brigham and Women’s hospital, één van de aan Harvard geaffilieerde ziekenhuizen in Boston. Zijn opleiding tot cosmetisch dermatoloog genoot hij aan het Erasmus MC Aesthetics onder begeleiding van dr Peter Velthuis (oprichter van Velthuis kliniek). In 2020 ontving dr Habib de Jonge Dermatoloog Award tijdens het Wereld IMCAS congres in Parijs, een prijs uitgereikt op het vlak van cosmetische dermatologie. In 2021 is hij geselecteerd voor het prestigieuze “Magic Wand Initiative”; een internationaal opleidingsprogramma gecoördineerd vanuit de Verenigde Staten. De focus in dit programma ligt op innoverend denken en het uitwerken en (leren) oplossen van problemen in de klinische praktijk om de zorg voor patiënten te verbeteren.

Andere dermatologen van dermaTeam

Henja van Baar

Dr. Henja van Baar

Dr. Henja van Baar is opgeleid tot dermatoloog in Nijmegen in het Universitair Medisch centrum St Radboud en werkt sinds 1994 als dermatoloog in het Bravis Ziekenhuis, locatie Roosendaal.

Meer over mij

Burkink
Annemie Galimont-Collen

Dr. Annemie Galimont-Collen

Dr. Annemie Galimont-Collen volgde tot mei 2007 de opleiding tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum, na een promotieonderzoek op bloedvatvorming bij wonden bij TNO Leiden en TRI in Londen.

Meer over mij

Dick van Gerwen

Dr. Dick van Gerwen

Dr. Dick van Gerwen is sinds 1996 als dermatoloog verbonden aan het Bravis Ziekenhuis te Bergen op Zoom. Vanaf januari 2024 is hij in Zeeland enkel werkzaam in Zierikzee. Hij heeft vele jaren ervaring met alle mogelijke vormen van huidproblemen en - ziekten.

Meer over mij

Annemieke Huibregtse

Drs. Annemieke Huibregtse

Drs. Annemieke Huibregtse volgde de opleiding tot dermatoloog in het Leids Universiteir Medisch Centrum. Sinds 2014 is zij werkzaam bij dermaTeam in Zeeland, waar zij is geboren en getogen. Zij beoefent de dermatologie in de volle breedte, inculsief spataderen, en heeft recent de opleiding Mohs micrografische chirurgie succesvol afgerond.

Meer over mij

delange

Drs. Jonah de Lange

Drs. Jonah de Lange is sinds april 2017 werkzaam op de locatie Roosendaal van het Bravis ziekenhuis. Hij specialiseerde zich tot dermatoloog in het Radboud UMC te Nijmegen.

Meer over mij

roodbergen

Drs. Sofie Roodbergen

Drs. Sofie Roodbergen volgde de opleiding tot dermatoloog in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam waar zij de opleiding in 2016 voltooide. Zij is algemeen dermatoloog met speciale interesse in de behandeling van huidkanker en spataderen

Meer over mij

Dr. Allard Vossen

Dr. Allard Vossen is sinds 1 juli 2023 als dermatoloog verbonden aan dermaTeam locatie Middelburg en het Bravis ziekenhuis locatie Bergen op Zoom. Zijn specialisatie tot dermatoloog werd in 2023 volbracht in het Erasmus Universitair Medisch Centrum te Rotterdam. In datzelfde jaar behaalde hij ook de gecertificeerde opleiding tot Mohs micrografisch chirurg voor de behandeling van huidkanker in het aangezicht.

Meer over mij

Milan Tjioe

Dr. Milan Tjioe

Dr. Milan Tjioe is sinds 2009 als dermatoloog verbonden aan het Bravis Ziekenhuis te Bergen op Zoom, per 1 januari 2024 is hij weer terug werkzaam op de locatie in Middelburg. Hij specialiseerde in de dermatologie in Nijmegen (Universitair Medisch Centrum St Radboud) en promoveerde in 2003, na wetenschappelijk onderzoek naar de schadelijke effecten van ultraviolette straling (UV licht) en naar het verbeteren van lichttherapie voor de behandeling van vitiligo.

Meer over mij

Dr. van der Voort

Dr. Ella van der Voort

Dr. Ella van der Voort volgde haar opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum. Tijdens haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in psoriasis en daarnaast in de oncologie (huidkanker) en dermatochirurgie. Zij heeft ook de aantekening *Mohs micrografische chirurgie * (speciale manier van behandeling van huidkanker)

Meer over mij

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.