Main content

Onze huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten behandelen patiënten met een zieke of beschadigde huid op verwijzing van een huisarts of een specialist. Doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of een beperking als gevolg van een huidaandoening.

Littekens, brandwonden, acne, overbeharing en oedeem. Het zijn voorbeelden van problemen waarmee onze huidtherapeuten u kunnen helpen.

Gediplomeerd

Al onze huidtherapeuten zijn HBO gediplomeerd en beschikken daarmee over een gedegen hoeveelheid praktische vaardigheden en theoretische kennis van de verzorging, aspect- en functie verbetering van de pathologische huid

Maak kennis met onze huidtherapeuten

Ilze Kasse

Ilze Kasse

Ilze Kasse is sinds 2007 afgestudeerd als huidtherapeut aan de hoge school van Utrecht. Sindsdien werkte zij voor vast bij de dermaTeam Huid- & Laserklinieken.

Ilze Kasse

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.