Main content

Onze verpleegkundig specialisten

Een verpleegkundig specialist is in Nederland de wettelijk beschermde benaming voor een verpleegkundige die een geaccrediteerde masteropleiding (niveau 7) met positief resultaat heeft afgerond. Een verpleegkundig specialist wordt ingezet voor een omschreven patiëntengroep waarvoor deze individuele behandelrelaties aangaat. (bron: wikipedia) In Bravis ziekenhuis zijn op de afdeling Dermatologie 2 Verpleegkundig Specialisten werkzaam:

Mw. Jennie Janssens werkt al meerdere jaren als verpleegkundig specialist op onze poliklinieken in Bergen op Zoom en Roosendaal, en houdt zich vooral bezig met behandeling en begeleiding van chronisch eczeem en psoriasis.

Mw. Maaike de Ridder is sinds 2022 werkzaam bij dermaTeam. Zij houdt zich bezig met het diagnosticeren, begeleiden en behandelen van patiënten met (voorstadia van) huidkanker. Als verpleegkundig specialist is zij zelfstandig bevoegd om binnen dit aandachtsgebied medische taken over te nemen van de dermatoloog.

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.