Main content

Onze verpleegkundig specialisten

Een verpleegkundig specialist is in Nederland de wettelijk beschermde benaming voor een verpleegkundige die een geaccrediteerde masteropleiding (niveau 7) met positief resultaat heeft afgerond. Een verpleegkundig specialist wordt ingezet voor een omschreven patiëntengroep waarvoor deze individuele behandelrelaties aangaat. (bron: wikipedia)

Mw. Jennie Janssens werkt al meerdere jaren als verpleegkundig specialist op onze polikliniek in Bergen op Zoom, en houdt zich vooral bezig met behandeling en begeleiding van chronisch eczeem en psoriasis. Momenteel wordt er in Bergen op Zoom een tweede verpleegkundig specialist opgeleid in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam. Dhr. Harun Jacobs van den Hof heeft als aandachtsgebied huidkanker en chronische wonden.

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.