Main content

Een écht team van specialisten voor úw huid

de visie van dermaTeam

dermaTeam is een écht team van samenwerkende specialisten met als kernwaarden: samenwerking, vriendelijkheid en vooruitstrevendheid. De dermatologen van dermaTeam zijn door weekblad Elsevier meerdere malen uitgeroepen tot "beste dermatologen van Nederland".

Symposium 3

Patiënten krijgen betere zorg wanneer professionals hun krachten bundelen. Dat is de overtuiging van waaruit dermaTeam werkt. Daarom beschikt dermaTeam in Zeeland en Noord-Brabant niet alleen over de modernste en beste apparatuur, maar kunnen patiënten ook snel terecht voor algemene dermatologie en bijzondere expertises. Op verwijzing van uw huisarts kunt u bij spoed zelfs nog dezelfde dag bij ons langskomen. De vakkundige dermatologen van dermaTeam zijn opgeleid in de volle breedte van het vakgebied. Voor diverse gespecialiseerde gebieden houden zij bijzondere spreekuren.

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.