Main content

dermaTeam Expertisecentra

dermaTeam is er van overtuigd dat de zorg voor hun patiënten beter georganiseerd is door de krachten te bundelen. Daardoor beschikt dermaTeam niet alleen over de modernste en nieuwste apparatuur maar biedt dermaTeam ook zo kort mogelijke toegangstijden voor algemene dermatologie maar juist ook voor bijzondere expertises.

De vakkundige en gemotiveerde dermatologen van dermaTeam zijn algemeen opgeleid over de volle breedte van het vakgebied. Op verschillende gespecialiseerde gebieden bieden wij ook bijzondere expertises waarop extra beroep kan worden gedaan:

dermaTeam psoriaris

Algemene dermatologie

De dermatologen van dermaTeam behandelen alle soorten huidproblemen binnen de dermatologie: acne, eczeem, psoriasis, alle vormen van huidkanker, moedervlekken, wratten, huidinfecties, haarproblemen, nagelproblemen, spataderen, open benen, geslachtsziekten. Naast de algemene dermatologische zorg beschikt dermaTeam over een aantal bijzondere expertises en specialismen.

Algemene dermatologie

dermaTeam huidkanker

Huidkanker en Mohs chirurgie

Maximale curatie, minimale weefselschade

De dermatologen van dermaTeam, in alle locaties in Zeeland en Bravis ziekenhuis, zijn allemaal speciaal opgeleid om alle vormen van huidkanker in zo'n vroeg mogelijke fase te herkennen en te behandelen.

Huidkanker en Mohs chirurgie

Lasertherapie en huidtherapie

Cosmetische Lasertherapie en huidtherapie vinden plaats in dermaTeam Cosmetic in Middelburg en Bergen op Zoom.

Middelburg: in de polikliniek van dermaTeam, Park Veldzigt 67, 4336 DX Middelburg, tel 0118-673050
Bergen op Zoom: in het ''klein Arsenaal', Dubbelstraat 90, 4611GM te Bergen op Zoom, tel 0164-263822.

Lasertherapie en huidtherapie

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.