Main content

Haarcentrum

Haarcentrum: Mw.Dr. van Baar, Bravis Ziekenhuis Roosendaal.

dermaTeam heeft een haarcentrum, waar Dr. Van Baar een eigen haarspreekuur heeft. Een bezoek aan dit spreekuur begint met het stellen van vragen over de algemene gezondheid, medicijngebruik, de start en het verloop van het haarverlies en voorkomen van haarziekten in de familie. Ook andere huidafwijkingen of een droge of vette hoofdhuid, jeuk, roos, een brandend gevoel of haarpijn kunnen een rol spelen. Daarna volgt een onderzoek van het behaarde hoofd en - in sommige gevallen – aanvullend onderzoek, zoals een haartrektest, onderzoek met een dermascoop, microscopisch onderzoek of een huidbiopt. Aan de hand hiervan wordt een diagnose gesteld.

Behandeling haarziekten Er zijn verschillende haarziekten, waarvan sommige goed te behandelen zijn. Maar behandeling van haarziekten kan soms moeilijk en teleurstellend zijn. Dr. Van Baar weet dat haarziekten een grote psychologische impact kunnen hebben en houdt hier rekening mee bij de behandeling.

Alle informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door dermatologen. Desondanks wijzen wij iedere aansprakelijkheid af voor eventuele onjuistheden of andere tekortkomingen in de aangeboden informatie en voor de mogelijke gevolgen daarvan.